Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagine med bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik gryta med marockansk touch, perfekt att dubbla och frysa in. Laktosfri och äggfri. Använd hirs eller quinoa istället för bulgur för glutenfri rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen.
  2. Fräs lök, morötter, zucchini, sötpotatis och paprika i lite olivolja tills löken mjuknar och allt får lite färg. Blanda ner kryddor, krossade tomater, torkade aprikoser och sköljda kikärter. Koka upp och låt sjuda i 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera tillsammans med bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.