Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagine med lamm, oliver och syltlök

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°C. Lägg alla ingredienser i en gryta eller tjockbottnad kastrull. Häll på vinet och rör om väl.
  2. Låt koka upp på spisen, lägg på lock och ställ in grytan i ugnen i 2–3 timmar eller tills lammet känns mycket mört.
  3. Häll ev av såsen och låt den koka i 15–20 minuter och red av med lite majsstärkelse (Maizena). Smaka av med salt och peppar. Servera genast eller värm upp på spisen nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.