Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med fläskfile i krämig vitlökssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott, snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filen i 2-3 cm tjocka bitar och platta ut dom med handen. Krydda och stek dom klara.
  2. Ta upp köttet och håll varmt. Tillsätt buljong och färskosten. Låt allt smälta under omrörning.
  3. Lägg i köttet i såsen och låt allt bli genomvarmt. Garnera gärna med persilja.
  4. Koka under tiden pastan . Servera den varma pastan till såsen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mira-46 1 december 2008

    Jag provade din fläskfilé med vitlökssås. Den gick snabbt att göra och var jättegod. Jag fick öka på filén och såsen, för jag tyckte det var lite med 300 g kött. Vi är 2 personer och jag använder en filé på ca 550 - 600 g. Det gick åt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.