Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med krämig spenatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För dem som gärna äter vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv den färska spenaten i mindre bitar och ta bort grova stjälkar. Skala och finhacka lök och vitlök och fräs dem i matfettet i en gryta. Tillsätt spenaten och låt all vätska koka in. Krydda. Häll i grädden och sjud på låg värme tills såsen har fått en krämig konsistens.
  2. Koka tagliatellen enligt anvisningar och låt den rinna av.
  3. Rör ner parmesanen i såsen och smaka av den med citrionsaft. Blanda med tagliatellen och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Odler 20 februari 2011

    Supergott! Detta kommer garanterat att bli en av våra återkommande favoriter! Andra tillfället vi gjorde detta kompletterade vi med pinjenötter..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.