Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med lax och broccolisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär laxen i kuber, dela broccolin i mindre bitar om du tycker de är för stora.
  3. Häll 1 dl vatten och 1 dl creme fraiche i en stekgryta.
  4. Smula 1 buljongtärning i grytan och koka upp.
  5. Tillsätt laxbitarna och de frysta broccolibuketterna.
  6. Pressa en vitlöksklyfta och tillsätt. Smaka av med salt och svartpeppar.
  7. Koka upp och koka i 2 minuter. Lägg på lock och ställ kastrullen åt sidan. Låt stå i 5 minuter.
  8. Klipp persilja från 1/2 kruka och rör ned i såsen.
  9. Häll av pastan ringla lite olja över, servera med den varma laxsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.