Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatellegratäng med skinka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna gratäng är saftig och god, en av familjens favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Låt den rinna av. Fräs lök, morötter, svamp och skinka i smör alt margarin, ca 10 min. Salta och peppra efter egen smak. Lägg halva pastan i botten på en form och häll på fräset samt keson. Lägg på resterande pasta. Häll på matlagningsgrädden och strö över den rivna osten. Gratinera i mitten av ugnen i 225 grader i ca 35-40 minuter eller tills osten har fått fin gyllenbrun färg.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Gurgelfranz 18 mars 2010

    Smidig, god vardagsrätt. Tack för receptet

  • hellea 30 april 2010

    Gott och enkelt!

  • anna_ho 12 mars 2011

    God gratäng men lite smaklös. Ska prova med smaksatt keso nästa gång :-)

  • Gul13 15 oktober 2011

    God gratäng. Med lite extra grädde, bacon, parmesanost och svartpeppar så smakade det nästan som pasta carbonara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.