Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tamalépaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök & köttfärs, smaksätt med salt och chilisås. Tillsätt de krossade tomaterna, majsen, majsmjölet och den rivna osten. Låt puttra ihopa. Medans det puttrar kan du göra pajdegen. (dvs blanda alla pajingred, ingen förgräddning behövs.) Ha i köttfärsröran i pajskalet, lägg baconet ovanpå som ett litet "lock". In i ugnen 200 grader i 40-50 minuter, långt ner. Serveras med en god sallad.
  2. Smaklig spis!

Kommentarer (2)

  • havelin 8 februari 2008

    Hej. Tror du har missat en sak... pajdegen är ju inte direkt glutenfri.

  • linnvictoria 24 augusti 2009

    Nu är jag inte med... vad i pajdegen innehåller gluten???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.