Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tamari rostade pumpakärnor

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Helt fantastiskt som fredagssnacks eller att strö över sallader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta så mycket pumpakärnor du vill ha och rosta i en teflonstekpanna tills de börjar knäppa. Ta bort stekpannan från plattan och häll på 1-2 matskedar tamarisoja, beroende på hur mycket smak du vill ha på dem, och rör om. Det kan vara bra att börja med 1 msk och sedan öka nästa gång. Glöm inte att göra det i en teflonpanna, då sojan lätt sätter sig fast i pannan.
  2. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.