Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tamaribulgur med kyckling, russin och nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bulgur används som ris och innehåller vetekornets samtliga beståndsdelar. Tamarisoja är en soja utan vete.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hacka sedan alla grönsaker och vitlöken och lägg i en skål. Rör i tamarisoja, mynta och nötter. Tillsätt sist bulgurgrynen, russinen samt peppar. Blanda väl och ställ kallt.
  3. Strimla under tiden kycklingen och stek strimlorna i medelvarm panna i olja tills de är gyllenbruna och stumma i konsistensen, salta och peppra.
  4. Lägg upp bulgursalladen på fyra tallrikar och fördela kycklingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.