Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tamarindlax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Lättlagat och gott.....Vi åt detta idag 2/3 Söndags lunch.Med ris...tomater och wasabi remmoulad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp tamarindpasta, chili, ingefära och vitlök med 1 liter vatten och låt småkoka i 10 minuter.
  2. Skär laxen i kuber, ca. 2 x 2 cm. Lägg kuberna i en tajt form, salta och peppra. Häll över den kokande lagen och täck formen med plastfilm, låt dra i ungefär en timme. Häll sedan av spadet och servera laxen med en god sallad och t.ex. wasabiremoulad .... WasabiRemoulad receptet finns även här i min receptbok..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.