Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoori korvstroganoff

(5 kommentarer)  
Tandoori korvstroganoff Tandoori korvstroganoff
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod, krämig korvstroganoff. Se även tips på hur man kokar ris på absolut enklaste sättet. Snabblagad och enkel middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva falukorven i stavar och bryn den i en stekpanna tills den har fått lite färg. Skiva lök och tärna morot och paprika. Fräs lök och morot tills den blir mjuk i en kastrull, tillsätt därefter korv, paprika, krossade tomater, buljong, kryddor och vatten. Låt koka ihop ca 10 minuter. Tillsätt grädde och smaka av med salt och peppar. För tjockare och krämigare konsistens red av med lite toppredning och låt koka i minst 5 minuter (tills mjölsmaken har försvunnit).
  2. Servera med ris.
  3. Tips på ett enkelt sätt att koka ris! 1 del ris, 2,1 delar vatten, lite olja och salt. Ställ kastrullen på plattan, låt det börja koka. När det börjat koka stäng av plattan och låt kastrullen stå med locket på i ca 20-25 minuter. Färdigt utan att bränna vid.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • zonale 25 mars 2009

    Lite ovanlig smaksättning i stället för den traditionella stroganoffen! Uppskattades av oss, kommer att lagas igen.

  • elpatron 26 mars 2009

    Hade äran att få äta rätten direkt på plats av kocken La Jefa...kan bara säga högsta betyg.....FIVE STARS!! :) ps. Tack för god mat o vänligt bemötande...du är en sann vän... massor av rosor till Dig

  • elpatron 26 mars 2009

    hoppas fler testar denna rätt...

  • elpatron 26 mars 2009

    ska för en gång skull göra xakt som det står i ett recept... :)

  • elpatron 26 mars 2009

    ska bjuda mina vänner på det oxo... :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.