Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorigryta med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vegetarisk gryta. Välj helst en tandooripaste istället, vilken ger mer smak än den torra tandoorikryddan. Styrkan varierar en del mellan olika fabrikat, så det bästa är att prova sig fram.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i små buketter. Skala och hacka vitlöken. Skala och klyfta löken. Kärna ut och skär paprikan i bitar. Stek allt i smör i en stor stekpanna. Salta.
  2. Vispa ihop vatten, smulad buljong, yoghurt, tandoorikrydda och majsstärkelse i en gryta. Låt det koka upp.
  3. Lägg i grönsakerna och koka grytan ca 2 minuter. Lägg i sköljda och avrunna bönor samt sockerärter. Koka ytterligare 1 minut.
  4. Servera med bröd och avrunda med en frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.