Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorikyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett bra vardagsrecept, då tiden är knapp..

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingfiléerna med salt och peppar i panna så att de får färg runtom. Låt eftersteka på svag värme under lock, tills klara. Lägg i äppelklyftorna. Blanda yoghurt och kryddpasta och häll över kycklingen. Smaka av. Låt puttra ca 5 minuter. Servera med ris eller nudlar. Sallad med tomatbitar, rödlöksbåtar, bladpersilja, mynta samt en dressing av pressad citron (mycket),rapsolja, salt och peppar passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.