Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorikyckling med bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddig kyckling med fräsch bönsallad. Lagad på ett kick! 386 kalorier per portion 14 g fett 36 g protein 29 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 minuter. genomstek kycklingen mitt i ugnen på en plåt med bakplåtspapper ca 20 minuter. Låt den vila innan den skärs upp.
  2. Skölj och skär broccolin i buketter, koka dem i saltat vatten 4 minuter. Häll av och skölj i kallt vatten för att avstanna kokningen. Häll av och skölj bönsalladen med matvete i kallt vatten. skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet och pressa 3 msk juice.
  3. Blanda bönsallad med matvete, citronskal och- juice, salt och peppar. Tillsätt broccoli, tomater, sallad och mynta till bönsalladen. Skiva kycklingen. Servera den med bönsallad och en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.