Kryddig kyckling med fräsch bönsallad. Lagad på ett kick!
386 kalorier per portion
14 g fett
36 g protein
29 g kolhydrater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Marinera kycklingen i tandoorikrydda och vatten 5 minuter.
genomstek kycklingen mitt i ugnen på en plåt med bakplåtspapper ca 20 minuter. Låt den vila innan den skärs upp.
- Skölj och skär broccolin i buketter, koka dem i saltat vatten 4 minuter. Häll av och skölj i kallt vatten för att avstanna kokningen.
Häll av och skölj bönsalladen med matvete i kallt vatten. skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet och pressa 3 msk juice.
- Blanda bönsallad med matvete, citronskal och- juice, salt och peppar.
Tillsätt broccoli, tomater, sallad och mynta till bönsalladen.
Skiva kycklingen.
Servera den med bönsallad och en klick matyoghurt.
Publicerat den
4 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar