Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorikyckling med Couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smakrik kyckling med indisk kryddning och en färgsprakande couscous med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Tandooripasta alternativ kryddmix med yoghurten och marinera kycklingen i minst en timme, gärna längre. Stek kycklingfiléerna i ugnen tills dom är klara, ca. 40 minuter.
  2. Blanda under tiden vitlökssåsen, ställ i kylen.
  3. Fräs valfria grönsaker hastigt i stekpannan.
  4. Fräs ca. 2 msk tomatpuré i en gryta tillsammans med lite finhackad vitlök, häll på vatten och koka upp tillsammans med buljong, ta från plattan och tillsätt couscousen och låt svälla i ca. 5 minuter. Blanda i dom frästa grönsakerna eller servera med en sallad.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.