Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorikyckling på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa smakrika kycklingspett går att grilla både på utegrillen och i ugnen. Och de är goda både kalla och varma. Blötlägg alltid grillpinnar av trä innan du använder dem så att de inte blir brända eller brinner upp. Tips 1 portion innehåller 117 kcal/486 kJ, 2 g fett, 0 g fibrer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Skär kycklingfiléerna på längden i två till tre bitar per filé.
  2. Blanda kryddpasta och yoghurt och vänd kycklingbitarna i kryddblandningen. Låt gärna ligga någon timme.
  3. Trä upp kycklingen på spetten och grilla dem tills kycklingen är genomstekt, det tar 5–10 minuter beroende på hur stora kycklingbitarna är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.