Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorikycklingspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda och enkla kycklingspett med en mynta-vitlöksdipp

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i bitar som passar på spetten. Blanda yoghurt, tandoorikrydda, citron och vitlök. Lägg kycklingbitarna i en påse och häll i marinaden, blanda runt så all kyckling blir täckt. Låt helst ligga nån timme men har man glömt bort brukar det funka med 20 minuter också. Trä upp kycklingen på blötlagda träspett. Grilla spetten i grillpanna, i ugn eller på utegrillen.
  2. Blanda ihop yoghurtdippen och låt stå en stund i kylskåp innan servering.
  3. Servera kycklingen med dippen och klyftpotatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.