Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandori-marinerad kyckling med yoghurtsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Pröva denna, jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tandorikryddan med olja och citronsaft och häll blandningen över kycklingen. Låt den marinera i kylskåp i minst 5 timmar.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen och låt den stå och dra en stund före serveringen. Stek kycklingen i 200 grader cirka 20 minuter Kontrollera att köttet är färdigt, genom att stick sticka i det. Köttsaften ska vara helt klar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 17 juni 2012

    Mmmmmm, så gott! Mmmmmm så god sås och lite annorlunda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.