Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandororisallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god sallad med kryddsting att njuta av som huvudrätt. Full av fantastiska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär paprikan i långa bitar. Ansa och skär zuccinin i skivor som du halverar. Ansa och halvera salladslöken på längden. Skär halloumin i cm-tjocka skivor.
  2. Blanda tandoripasta och olja i en skål, pensla zuccini, salladslök och hallomi med oljeblandningen. Lägg detta i en grill panna eller på ett smörpapper på en plåt och grilla i ugn 2-3 minuter/sida, på 240 grader.
  3. Dressing: Blanda olivolja, limesaft, kummin, salt, peppar och basilika i en stor skål. Halvera tomaterna och vänd ner dessa tillsammans med de grillade grönsakerna, halloumi och salladsblandningen i skålen med dressingen. Servera och njut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.