Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Ediths korintkakor

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är ett gammalt recept början av femtiotalet, som vår granne alltid bakade och vi barn fick smaka av. Gudomligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Ugnstemp: 200 grader, varmluft 175 grader. Rör smör och socker. Tillsätt korinterna, väl sköljda och torkade, samt mjölet. Arbeta samman degen och forma den till runda bollar. Lägg dem på smord plåt eller bakplåtspapper. Tryck till dem med en gaffel. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.