Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Harriets pepparkakor

 
  • Serverar: 400 portioner
Skriv ut

Godaste pepparkakan!

Ingredienser

Instruktioner

1. Rör smör, socker och sirap smidigt. 2. Tillsätt vatten, kryddor, bikarbonat och mjöl. 3. Arbeta degen smidig i matberedare eller på bakbordet. Degen ska vara ganska lös. 4. Låt degen vila i kylen till nästa dag. 5. Kavla ut degen tunt och tag ut kakor med mått. 6. Grädda kakorna mitt i ugnen, 4-5 minuter i 225 graders värme. 7. Låt kallna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.