Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Hildas kokoskakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Sjukt goda kokoskakor!

Ingredienser

Instruktioner

Smält blockchokladen med vattenbad eller i micron. Klicka ut chokladen i småbrödsformar, ca 1/4 i varje form. Rör smör och socker poröst.. Tillsätt med lätt uppvispade ägget och kokosflingorna. Blanda väl och klicka ut i formarna ovanpå chokladen. Grädda mitt i ugnen i 150-175 grader tills kokossmeten har fått färg, ca 5 minuter. Ät och njut!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lillalulle 2 mars 2009

    OJ OJ OJ SÅ GODA !!! JAG BAKADE DOM HÄR I GÅR "HIMMELSKT GODA" DET BLIR ATT BAKA FLER GGR (= TACK FÖR SUPERGOTT RECEPT!!!

  • yvveb 28 januari 2010

    Verkligen goda kakor. Bakade igår kväll och var tvungen att provsmaka 2 st. Rena godiset. Supergott!

  • Marita 23 mars 2012

    Toppen goda! Jag lade i en ruta marabou mjölkchoklad i mina aluminiumformar och smälte det först i ugn, sedan fyllde jag på med kokossmeten och gräddade. Tack för ett mycket bra recept:

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.