Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Majas goda bullar

 
  • Serverar: 45 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Mina kusiners granntant hette Maja och när min ena kusin var liten åt hon en gång så många av dessa bullar att hon inte ville ha någon kvällsmat när hon kom hem. Alltså är de GODA!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, jäst, margarin eller smör i bitar, socker, ägg och mjöl kallt.
  2. Blanda till fyllningen. Kavla ut degen och bred på fyllningen. Skär upp bullar och lägg dem i bullformar. Låt dem jäsa i 2 timmar. OBS! Ställ inte mer än fyra bullar i bredd på plåten för de jäser en hel del. Grädda dem i 225 graders ugnsvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.