Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Öbergs Rabarberkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Byt ut rabarbern mot äpplen samma mängd.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker. Blandas med mjöl och bakpulver. Smöret smältes och blandas med kokande vatten. Rör till en smet . Rabarber alt äpplen skärs i bitar och läggs i smord form. Häll över 1 dl socker. Häll smeten över frukten, Grädda i 175 g ugn tillgyllenbrun färg, Servera med vaniljsås eller kall kanelsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.