En gammal klassiker - man inte tröttnar på!
Instruktioner
- Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggen och sockret poröst. Tillsätt smöret och rör om.
Blanda mjölet med bakpulvret och tillsätt det tillsammans med mjölken. Häll smeten i en väl smord och bröad form omkring 22 cm i diameter.
Grädda kakan 25 min mellan 175-200 grader.
- Bered under tiden glasyren:
Blanda alla ingredienserna till glasyren i en kastrull. Värm massan och blanda den väl, får inte koka. Bred över den färdiga kakan.
Publicerat den
18 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
God toscakaka. Tyckte dock att det blev för lite glasyr, täckte knappt kakan blir dubbel sats av glasyren nästa gång för den kommer bakas fler gånger, jag lovar. 5 poäng på smak o recept men endast 1 på glasyrens mängd. kram emaxen