Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapenadebakad torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sälta på vit fisk blir väldigt gott. Jag har provat med både egen tapenade och köpt. Blir lika gott båda. Eller gör detta med kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en liten ugnseldfast form. Dela fiskfiléerna i portionsbitar. Salta och peppra lätt. Hacka sardeller, oliver, kapris mycket fint och pressa ner en vitlöksklyfta. Blanda i olivolja så det blir en fast röra. Bred ett halvcentimetertjockt lager tapenad över fisken och baka i ugn ca 20 minuter.
  2. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.