Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapenadecigarr med chèvredip

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 °C.
  2. Vik upp en filodegplatta i taget (de torkar snabbt). Vispa upp äggvitan lätt och pensla plattan. Vik den tredubbelt från kortsidan.
  3. Lägg ca 1 msk tapenade i en sträng på diagonalen. Pensla den bortre ändan med lite äggvita. Rulla ihop på diagonalen och tvinna ändarna.
  4. Lägg på en bakpappersklädd plåt. Gör likadant med nästa.
  5. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna och skär i 2 bitar.
  6. Bryt ner osten i matberedare/mixer. Häll i crème fraiche och honung. Mixa. Smaka av med salt och peppar. Dippen går bra att göra i förväg och ställa kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.