Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårtbitsformade chokladsnittar

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Klassiker på nytt sätt! Degen är densamma som till chokladsnittar, men den här varianten är rund och delad i tårtbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda smör, socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och ägg i en bunke. Tillsätt vetemjölet och rör ihop allt till en smidig deg. Rulla degen till en boll och kavla ut den till en rund platta, ca 3/4 cm tjock, på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Pensla kakan med ägg och strö över pärlsocker. Grädda kakan mitt i ugnen i 16-18 minuter. Skär kakan i tårtbitar när den fortfarande är varm. Låt den svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.