Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårtbotten

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Även kallad svamptårta, för den blir så hög och fin. Saftig och god. Helt utan konserveringsmedel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa socker och ägg pösigt. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner växelvis med vattnet. Häll i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
  3. Låt botten svalna och dela i tre delar. Fyll och garnera på ditt favoritvis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.