Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tarteletter med kycklinglever

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Skär levern i skivor (använder man djupfryst lever bör den få tina något först). Bryn matfett i stekpannan och bryn levern. Blanda mjöl, salt och peppar. Strö blandningen över levern och rör om ordentligt. Häll i grädden och rör tills stuvningen tjocknar. Låt den koka några minuter på svag värme. Tillsätt mejram och klippt persilja. Värm upp tarteletterna en stund i ugnen. Fyll dem med stuvningen och servera genast. Servera med en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.