Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårtfyllning, hallonfärskostmousse

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lite roligare än att bara lägga sylt och vaniljkräm mellan bottnarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp hallon, vatten och socker, passera genom en sil. Blanda i färskosten, florsockret och de mjuka gelatinbladen. Blanda till sist i den vispade grädden. Måste eventuellt stelna en stund i kylskåp innan den läggs i tårtan.
  2. Räcker till ett lager i en normalstor tårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.