Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tartufo al mascarpone

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Julgott! Mumsiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i vattenbad. Låt den svalna innan du blandar ner mascarpone och florsocker. Rör till en slät smet.
  2. Ställ in tryffeln i kylskåpet i ca 2 timmar. Hacka under tiden pistagenötterna fint. Ta bort "pistagedamm" genom att sila hacket i en liten tesil.
  3. Rulla tryffeln till jämna bollar och rulla i den hackadepistagen. Förvara tryfflarna i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ammi-69 10 december 2008

    Provade de här o de är helt suveräna!!! Kanongoda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.