Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teleci fileti/kalvgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är ett bosnisk recept och där finns tyvärr inga måttenheter som vi har här utan detta går på fingerkänsla så jag har gjort enligt det jag har gjort, min svägerskas recept är i fingertopparna.

Ingredienser

Instruktioner

Kalvfilé stekes, hacka lök och vitlök som stekes tillsammans med champinjoner . Låt det stekas en stund lägg i tomatpuré och mjöl låt detta koka tillsammans med vatten och buljong häll sedan i grädde. Krydda med salt och peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.