Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tempuraräkor

(1 kommentar)  
Tempuraräkor Tempuraräkor
Skriv ut

Tempuraräkor

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonäs, kondenserad mjölken, äggula, lime juice och salt till sås. Värm upp en djup stekpanna med oljan på medelhög värm. Vispa äggen i en lite skål. Vänd räkorna i tempuramix, äggen och vänd i ströbröd. Lägg räkorna i stekpannan och låt det stek ca 3 minuter varje sida eller till räkorna är genomstekt. Servera med lime sås, ketchup och pommes frites.

Kommentarer (1)

  • NicolinaZ 30 september 2011

    Man kan mycket väl också använda vanliga räkor till detta, så slipper man ha dåligt samvete för miljön....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.