Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tequilasill med salt och citron

 
Skriv ut

Smarrig sill i Tequila.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ättika, socker, vatten, tequila, citronskal. Rör ordentligt tills sockret löst sig.
  2. Lägg sillen i en glasburk och fyll på lagen. låt stå i kyl minst ett dygn.
  3. Sila bort allt spad från sillen och lägg upp den på ett fat, garnera med citronskivor, gräslök och gourmetsalt.
  4. Skvätt gärna avslutningsvis över några extra stäk sprit så värmer denna sill gött i decembermörkret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.