Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyaki kyckling på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt, passar bra som bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp kycklingen i mindre bitar. Blanda ihop teriyakisåsen, sojan och några droppar citron och lägg sedan kycklingen i det. (Gör mer sås till marinaden om du tycker det behövs). Marinera kycklingen gärna över natten.
  2. Värm ugnen till 225 grader.
  3. Hacka alla grönsaker i bitar och lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper, kör in det i ugnen i 15 minuter. Under tiden gör du oljan.
  4. Blanda sedan oljan med grönsakerna, sätt kycklingbitarna på grillspett och lägg det på grönsaksbädden. Kör tilbaka in i ugnen i 15 minuter till. Servera med ris, och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.