Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling på japanska. En bra rätt om man på ett enkelt sätt vill imponera på sina vänner.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingfiléerna i olja så att de får färg. Salta och peppra. Blanda socker, soja, vatten, vitlök och ingefära i en kastrull och låt koka någon minut. Tillsätt kycklingen att koka i 10 minuter. Ta upp köttet och skiva det. Finstrimla paprika och purjolök. Woka grönsakerna snabbt i olja, salta, peppra, strö på sesamfrö. Servera med nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nettie 12 augusti 2010

    Busenkelt att laga och jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.