Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ännu ett gott recept utan flera byttor grädde eller creme fraiche. Vill du ha den krämigare så blanda gärna ner ett par bitar blåmögelost vid serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pastavattnet.
  2. Skär kyckling, paprika och zucchini i mindre bitar. Hetta upp hälten av oljan och stek paprika och zucchini i het panna några min. Ta ur dem och lägg i kycklingbitarna i resten av oljan. Stek dem ca 5 minuter. Salta, peppra och häll på teriyakisåsen.
  3. Koka pastan. Blanda ner grönsaker och kyckling och marinad i pastan och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • IiidaNilsson 27 mars 2011

    Det var svårt att veta vilken teriyakasås som det skulle vara, det finns ju massa olika. Antar att jag köpte fel, då den jag köpte verkade vara en färdig sås typ som man bara blandar tillsammans med kycklingen sen är det klart. Får åka till affären igen, antar jag ska ta den som är lite mer soyaliknande!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.