Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakilax med wasabi- och gräslökssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax med smak av japan. Servera gärna med jasminris och lättkokta sockerärter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka gräslöken. Mixa sönder den i matberedaren med några droppar vatten. Tillsätt smör, wasabipasta och citronjuice. Mixa till ett ljusgrönt smör. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp en lätt oljad stekpanna. Pensla laxkotletterna med teriyakisås och stek dem i ca 3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Servera med wasabi- och gräslökssmöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.