Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakimarinerade rostbiffsnurror

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott och perfekt till buffébordet! Perfekt att förberedas helt och stå klart i kylen. Täck över med plastfilm och låt allt marinera några timmar.

Ingredienser

Instruktioner

Dela gurkan i stavar och bunta dem med ett par rucolablad. Placera bunten på kanten på en rostbiffskiva och rulla till en rulle. Upprepa momentet med samtliga rostbiffsskivor. Blanda alla ingredienser till marinaden. Placera rostbiffsrullarna tätt på ett fat och häll marinaden över. Garnera med skivad salladslök och sesamfrö, täck över och förvara rullarna svalt till serveringstillfället.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.