Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakispett med limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blir 8-10 minispett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små bitar. Blanda yoghurt, teriyakisås och vitlök. Lägg i köttet och marinera över natten eller minst 4 timmar.
  2. Blötlägg träspetten ca 15 min. Trä upp köttet och strö över sesamfrö. Grilla över glöd eller på högsta värme i övre delen av ugnen, 2-3 min per sida. Blanda såsen och servera till spetten med sallad och lökringar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.