- Serverar: 12-16 portioner
- Tid: 1 dag 45 minuter
Skriv ut
Smarrig smörgåstårta som inte går av för hackor! Fått receptet av min svägerska som fått det av sin mamma Terja.
Instruktioner
- Dag 1: smöra alla brödskivorna och lägg ut dem på en bricka. 3 x 4 st i rad. Mixa ihop fyllning 1. Bred ut fyllning 1 underst. Viktigt eftersom den är väldigt rinnig.
- Bred leverpastej på mackorna som du lägger som lager nr 2. Bred sedan på bostongurkan.
- Lägg på nytt lager av mackor. Ös på med mimosasallad och strimlad skinka.
- Detta görs dagen innan tårtan ska serveras. Förvara tårtan svalt täckt med plastfolie.
- Dag 2: dekorera med grädde och majonnäs som du brer på tårtan. Bred bostongurka runt hela tårtan. Dekorera tårtan efter egen fantasi.
Publicerat den
30 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar