Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tesa´s rabarberpaj

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart när sött & syrligt blandas.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör margarin och socker poröst, blanda samman med mjölet å ägget. Tryck ut pajdegen med handen i 2 pajformar som är ca: 24 cm i diameter.
  3. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen och häll den i pajskalen (fördelat på bägge). Skär så mycket rabarber som du vill ha, fördela detta i fyllningen och så in i ugnen i ca 40 minuter, tiden kan variera på olika ugnar. Fyllningen ska ha lite färg.
  4. Jag brukar ta 3 dl grädde eftersom det är 250 g i en burk kesella.
  5. Det går jättebra att göra pajen på blåbär, men då måste man rulla dessa i potatismjöl innan eftersom dom är så vattniga.
  6. Lycka till!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.