Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tex mex pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala moroten och riv den grovt. Skala och hacka löken. Kärna ur chilin och ta bort hinnorna. Finhacka den. Fräs lök och morot i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt färsen och bryn allt tills det är smuligt. Tillsätt chili, krossade tomater, buljong och tex-mexkrydda. Låt allt småputtra ca 10 minuter.
  2. Kärna ur och tärna paprikorna under tiden. Rör ner dem i färsen tillsammans med majskornen. Låt allt puttra ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner den nykokta pastan och bjud nyriven parmesanost och tortilla chips till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jonkar1 14 januari 2010

    Kan vi inte bjuda på detta? Gör allting färdigt hemma och värmer på det i curlinghallen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.