Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tex Mex röra i tortilla bröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lite matigare och nyttigare Tex Mex röra. Den som inte gillar fullkorn tar naturligtvis vanligt ris och vanliga tortilla bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ris och vatten i en stor gryta. Bryn lök och selleri i matfett några minuter. Ha ner detta i riskoket. Bryn färsen. Salta och peppra. Ha ner även detta i riskoket. Låt småputtra ca 20 minuter på svag värme. Tillsätt avrunna sköljda kidneybönor och majs. Låt detta puttra 5 minuter. Krydda med tacokrydda och chilisås. Smaka av om mer kryddor behövs. Lägg 1 tortilla bröd på varje tallrik. Lägg på Tex Mexröran på mitten av varje bröd. Klicka på lite gräddfil. Rulla ihop till en rulle. Servera gärna med en krispig sallad med tex avokado-tärningar, skivade rädisor och finskuren paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.