Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tex-mexpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

god fredags pasta

Ingredienser

Instruktioner

Skala moroten och riv den grovt. Skala och finhacka löken. Kärna ur chilin och ta bort hinnorna. Finhacka den. Fräs lök och morot i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt färsen och bryn allt tills det är smuligt. Tillsätt chili, krossade tomater, buljong och tex-mexkrydda. Låt allt småputtra ca 10 minuter. Kärna ur och tärna paprikorna under tiden. Rör ner dem i färsen tillsammans med majskornen. Låt allt puttra ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med salt& peppar. Rör ner den nykokta pastan och bjud nyriven parmasanost och tortillachips till

Kommentarer (1)

  • catlover 16 augusti 2009

    Hej kompis. Här blev det en fullpoängare igen. Men så älskar jag bara allt som heter Tex-Mex. Ha det så bra. Kram.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.