Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texas chilipot

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En vegetarisk röra med olika bönor, chilifrukter och en mängd olika kryddor som serveras med tortillabröd och guacamole. En maträtt med sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och vitlöken. Fräs det i rapsoljan några minuter.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det puttra på svag värme i ca 30-40 minuter. Rör om då och då och tillsätt ev lite vatten.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera chilin med tortillabröd, grillade majskolvar och guacamole. Strö över rikligt med hackad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.