Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texas Smoke-glaze

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En glaze penslar man på köttet under grillningen för att få färg, smak och fin glansig yta på köttet. Denna passar till nöt, kalv och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Låt glazen svalna.
  2. Pensla köttet under grillning. Ju mer du penslar desto bättre! Det som blir över kan du späda ut med vatten och servera som sås.
  3. Kombinera gärna med en rub.
  4. OBS! Var försiktig så att det inte bränns om du grillar direkt över glöd. Då räcker det att pensla mot slutet av grillningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.