Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texmexburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt blandning av olika smaker och konsistenser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda nötfärs, tacokrydda, 2 msk salsasås, salt och peppar i en skål. Forma färsen till fyra lika stora hamburgare.
  2. Hetta upp en grillpanna och lägg i hamburgarna. Stek dem 7-8 minuter, vänd dem en gång tills mediumstekta.
  3. Lägg en skiva ost på varje hamburgare och stek cirka en minut tills osten har smält.
  4. Portionera upp guacomole på underdelarna av hamburgerbröden och bred ut den i kanten. Lägg på hamburgarna och fördela resten av salsan ovanpå. Lägg till sist på ovandelen av brödet och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.