Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai Barbeque Beef

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte provat detta recept ännu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser till marinaden i en mixer eller mortel. Skär köttet i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg köttet i en plastpåse och tillsätt marinaden. Låt köttet marinera i minst 30 min, gärna längre.
  2. Trä köttet på spetten (träspett bör läggas i vatten ca 10 min innan). Grilla i ugnen, på 250 grader i 5-8 min (beroende på ugn) eller i grillpanna, 1-2 minuter per sida.
  3. Servera spetten med Santa Maria Thai Satay Sauce och Santa Maria Thai Egg Noodles eller jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammamaria 1 mars 2009

    Har provat detta. Jätte gott, barnen bad mig göra det igen, det är bra betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.